Activiteiten

 

Fietsen
Zwemmen
Vissen
Golfen
Skeeleren
Mountainbiken
Raften
Vlotbouwen
Kanovaren
Midgetgolfen
Outdooractiviteiten jong en oud
Eland en Beversafari's
Jeu-de_boule
Nordic Walking Clinics
Kampvuurplaatsen

Skieen
Langlaufen
Schaatsen(op de vele grote meren)
IJsvissen
Husky (sledehonden) tochten

 

Veel van deze bovenstaande activiteiten kunt u uitoefenen bij het Rada strand in de naam zegt het al Rada.

Het servicegebouw heeft een receptie en een kleine kiosk waar u visspullen, ijsjes, kop koffie of thee en kleine snacks tot zelfs verse broodjes kunt kopen. Meer info vind u op hun website: www.radastrand.com

In het roofdierencentrum in Rada kunt u alles te weten komen over de roofdieren die hier voorkomen (beer, wolf, lynx en veelvraat.)
Kijkt u verder onder links op deze paginaRadasjon en Klaralven:
Het radasjon (het 23 km lange meer) is kristalhelder en de camping heeft een van de mooiste zandstranden van het Varmland. De rivier de klaralven ligt op loopafstand en deze kronkelende rivier is o.a. bekend door het varen met vlotten en meerdaagse kanotochten.

Vanaf Hagfors naar Karlstad ligt de Klaralvsbanen. Dit is een 90 km lange strak geasfalteerde fiets en skeelerpad. Ook zeer geschikt voor rolstoelsport.

Outdoor Adventure:
Er worden via Radastrand camping ook outdoor adventures georganiseerd. o.a: kano-, vlotvis-, mountainbike-, paardrij- wandel- of gps-tochten (Survival). Voor families/beginners, gevorderden. Ook meerdaagse!

Kinderactiviteiten:
Kinderen hoeven zich niet te vervelen als ze van avontuur houden. Ze kunnen vlotten bouwen, boshutten, bakken van pinnebrod boven het kampvuur tijdens een survivaltocht.
Elandenknutsel- en spelmiddag.

Ook kunt u uw zelf gevangen vis 's avonds bakken boven het kampvuur. Er zijn verschillende kampvuurplaatsen bij het radastrand.

Skieen:
In de omgeving van Munkfors zijn meerdere skipistes: Sunne op een afstand van 30 km, Hagfors op 32 km, Torsby op 65 km en Branäs op 100 km afstand.