Vakantiehuis Zweden

Bent u op zoek naar rust, onthaasten op een plek waar de tijd nog even stil staat ? Houdt u van de natuur? Vissen, Kanovaren op de bekende rivier de Klaralven, Skiën, Wandelen, Fietsen, Zuivere lucht en wilt u de stilte horen? Kom dan naar ons Vakantiehuis in Zweden, Munkfors.

Hier in het Värmland heerst een landklimaat dat wil zeggen de echte koude winters met veel sneeuw en strenge nachtvorsten, 's zomers warm en droog! Zelfs warmer dan bij ons, wat de meeste mensen niet eens weten.

Hier kunt u in alle rust op adem komen en genieten van een mooi glooiend heuvelachtig landschap met veel bos en rivieren.

Wellicht spreekt het bovenstaande u wel aan?

Op deze website kunt u dan meer informatie over ons vakantiehuis vinden. Onlangs is er een grote veranda gebouwd. Al vanaf april is het mogelijk wanneer de zon hoog aan de hemel staat om vanaf +/- 09:00 uur u ontbijt buiten te nuttigen! De hele dag zon op de veranda. Wanneer het te heet wordt of 's avonds of wanneer het regent kunt u vertoeven op de voorkant onder het schuine dak! Ook is het mogelijk 's avonds met de laaghangende zon rolgordijnen te laten zakken zodat u niet in de felle zon hoeft te kijken. In Munkfors vindt u zoal twee supermarkten, een drankenhandel en een (zelfs Nederlandse) bakker. Elke donderdag is er markt.

Verwacht in Zweden geen druk uitgaansleven met disco's en drukke cafe's, maar verwacht puur natuur en stilte. Natuurlijk kunt u de drukte wel opzoeken in de nabij gelegen grote steden.

Verder wensen wij u veel plezier met het rondkijken op deze website. Heeft u vragen en/of opmerkingen kunt u altijd even een contact met ons opnemen.